Wordgsm Kft
Telefon: +36306330088

Mail: info@worldgsm.hu

facebook iconYoutube icontwitter icon

Minek dobbná el törött hibás készülékét. Javítassa meg üzletünkben!
 
Az Apple népszerű termékeinek javítása (iPhone, iPad, iPod touch) Debrecenben kedvező árakon és rövid határidővel. iPhone  4G, 4S, 5G, 5S, 5C,6G, 6S,6plusz,6splusz, 7, 7plusz, készülékek kijelző és érintő képernyő, akkumulátor, Home gomb cseréjét rövid határidövel végezzük, a készüléket nem küldjük sehova sem, így annak rongálódása teljes mértékben kizárt. Az Apple okostelefonjának szoftveres gondjait is orvosolhatjuk, illetve a népszerű Apple iPod touch zene- ás videólejátszójához is tudunk különféle alkatrészeket, tokot, védőfóliát, USB adatkábelt, töltőt biztosítani, illetve a táblagépek (iPad) szoftveres és hardveres javítását is vállajuk debreceni üzletünkben a belváros szívében.
Ezen kivül szinte az összes okostelefon és tablet gyártó:(Alcatel,Asus,Blackberry,Caterpiller,Emporia,Htc,Huawei,Lenovo,Lg,Maxcom,Motorola,Nokia,Prestigio,Samsung,Sony,Telenor,Vodafone,Xiamoi,Zte,és más egyeb gyártók)
 készülékeihez a számtalan tok, headset, töltő és akkumulátor mellett szerviz alkatrészek is rendelkezésre állnak, így a leggyakrabban előforduló modellekhez (Samsung Galaxy Ace, Mini, S2, S3, S4,S5,S6,S6,S7 Note,Note 2, Note 3,Note 4,Ace 2,Ace 3,Ace 4,A3,A5,A7,J3,J5,J7, Mini 2 stb.) szinte állandóan van készleten alkatrész.De a javitáshoz szükséges alkatrészt beszerezzük és garanciával beszereljük.
A telefonokban a leggyakrabban akkumulátort, töltőcsatlakozót, érintőt, kijelzőt, hangszorót cserélünk, de a szerviz tevékenységek között szerepel a telefonok szoftveres problámáinak megoldásai is az Android rendszer minden baját általában sikerül megoldanunk.
A okostelefonokról az adatmentés is megoldható, ugyanis szoftveres javítás esetén gyakran előfordul, hogy az összes adatot törölni kell a készülékről.
 

Bejelentkezés

Az Ön kosara

 x 

A kosár üres